یکی ازنوشیدنی های پرخاصیت که می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد معجون شیر و پودر سنجد است ،چرا که منبع غنی از منیزیم و کلسیم است.


معجون شیر و پودر سنجد برای درمان پوکی استخوان و خستگی زودرس بسیار مفید می باشد به طوری که مصرف این معجون برای افرادی که پوکی استخوان دارند بسیار توصیه می شود.

بهتر است پودر سنجد را خودتان درست کنید تا سالم تر و مطمئن تر تهیه شود چون بسیاری از پودر سنجدهای آماده تازه نیستند و یا اینکه از کیفیت بالایی برخوردار نمی باشد.

طرز تهیه پودر سنجد و شیر

بدیهی است برای تهیه این معجون باید در ابتدا یک قاشق غذا‌خوری پودر سنجد را در یک لیوان شیر، ریخت و بعد با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کرد و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کرد هر چند در این مجال باید یادآور شد که استفاده از عسل برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند توصیه نمی شود.

جالب است بدانیم که با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را به راحتی می توان مشاهد کرد همچنین 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.

توجه داشته باشید که برخی افراد شیر گرم و برخی افراد شیر سرد را برای استفاده از این ترکیب ترجیح می‌دهند، پس می‌توانید مطابق مزاجتان از شیر با دمای مناسب استفاده کنید.

مصرف این ترکیب برای جوانان محدودیتی ندارد اما ممکن است افراد میانسال و مسن را با اختلالات گوارشی مثل یبوست مواجه کند؛ اگرچه شیر گرم خاصیت مسهل بودن دارد اما مصرف این ترکیب گاهی افراد با سن بالاتر را با مشکل مواجه می‌کند.

یکی دیگر از روش های مصرف پودر سنجد برای افراد میانسال  مصرف همزمان سیر و سنجد با مربای بالنگ، مربای به، مربای گل و عسل می باشد که با این ترکیب از عوارض احتمالی مصرف نیز جلوگیری خواهد شد و به راحتی می توان از خواص آن بهره برد.

در پایان باید خاطر نشان کرد که  ترکیب پودر سنجد و شیر به دلیل املاح معدنی سرشاری که دارد سطوح مفصلی را روان  و از بروز آرتروز و عوارض ناشی از آن نیز جلوگیری می‌کند

 

منبع: salameno