جگر مرغ منبع غنی از پروتئین و آهن است و در درمانی بسیاری از بیماری ها موثر است . این غذای خوشمزه و سنتی اگر در حین مفید بودن با عدم رعایت قوانین بهداشتی مصرف شود قطعا به یکی از غذاهای مضر برای بدن تبدیل خواهد شد.
جگر مرغ همانند گوشت دارای مقدار زیادی پروتئین است و نقش خونسازی بدن را برعهده دارد.علاوه بر جگر، سنگدان مرغ هم از مقدار زیادی پروتئین برخوردار است.و نیز بخاطر وجود آنزیم های مناسب مانع وجود سنگهای کلیوی می شود. البته مرغ های پرورشی که هورمونی هستند نه تنها مصرف جگر سودی ندارد بلکه بسیار مضر هم خواهد بود. هورمون به عنوان یک ماده مضر ممکن است در جگر مرغ تجمع پیدا کند و مصرف آن را برای افراد مضر سازد.